skriva-personligt-brev-1024x562

Av Yasmin Sabahi

Vad är tillit?

Tillit är när man har förtroende till någon. Det kan vara till din kompis eller någon från din familj. Om man vill skapa och bevara tillit så måste man vara närvarande, att vara närvarande innebär att vara tillgänglig och mottaglig för någon annan. Att hålla sitt löfte då blir man en person som man kan räkna med. Att man ska säga förlåt när man gjort fel. Man ska vara ärlig och lojal.

När man gifter sig så måste man ha tillit till sin partner, utan tillit och förtroende så kan inte relationen fungera. Tillit är något man bygger upp och tränar på som människa för att bli bättre, alla är inte perfekta.

Att ha tillit till sina föräldrar är det viktigaste som finns enligt mig. Dina föräldrar är de som alltid kommer bry sig om dig och ditt bästa. Allt dina föräldrar säger till dig, tipsar om och vill att du gör är för ditt bästa, vem vet du kanske har nytta av det i framtiden.

Min mamma vill att jag ska gå på mina Mool Heuk Gil träningar för mitt bästa, så jag kan ha nytta av det i framtiden. Så jag kan skydda mig själv och andra. Jag är tacksam att jag har min mamma i mitt liv, för hon bryr sig så mycket om mig. Jag har tillit till min mamma för allt hon säger är för mitt bästa.

Av: Yasmin Sabahi

Datum: 13/11/2017

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.